Slavenov kao Novak Tepšić zaradio je jučer ozljedu nosne kosti, pa će se terena izbivati ​​mjesec dana

Poprilično su ružno izgledale scene iz 39. minute jučerašnjeg ogleda Slaven Belupa ja Hajduka (0-1), kada su nakon sudara glavama na tlu ostali ležati Novak Tepšić ja Dario Melnjak. Iskusni branič splitskog prvoligaša bolje je prošao nakon tog dvoboja, s povezom oko glave odigrao je čitavu utakmicu.

Ne, srpski stoper domaće momčadi dugo je ležao na travnjaku, čak šest minuta mu je pružila pomoć prije nego što je na imobiliziran i na nosilima odvezen u kola hitne pomoći.

Prve vijesti iz koprivničke bolnice bile su podosta zastrašujuće, govorilo se o mogućem vanjskom prijelomu čeone kosti, no naknadni pregledi ipak su utvrdili nešto manje i ozbiljniju ozljedu.

Kako su jutros objavili iz Slavena, Tepšić je u tom sudu zaradio ozljedu nosne kosti, zbog koje će s terena izbivati ​​oko mjesec dana.

Novak Tepšić jučer je zaradio ozljedu nosne kosti na utakmici s Hajdukom te ga čeka pauza od tridesetak dana. Našem mladom stoperu želimo brz oporavak i povratak na teren! 💙💙

Objavio NK Slaven Belupo naČetvrtak, 13. travnja 2023

Tako je za njega ova sezonska praktična završena, nakon povratka mogao bi odigrati dvije ili eventualno tri utakmice u samom finišu domaćeg prvenstva. Ne, ipak je najviše vesela vijest da čitava situacija ipak nije tako ozbiljna, sigurno će biti spreman za početak ljetnih priprema.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr