Vrhunska tipkovnica Logitech Craft uz čak 70 eura popusta

Periferija računala svakako je jedan od dijelova na kojem ne treba štedjeti. Provodite li sate pred računalom, nema ništa goreg od loše tipkovnice koja je spora, neprecizna, bučna i sl. Pametno rješenje je investirati u tipkovnicu uz koju će vam svakodnevni rad biti užitak. Linkovi u ovojednoj akciji nudi izvrsnu tipkovnicu Logitech Craft uz ekskluzivni popust za čitatelj Buga. Uz promo kod možete ostvariti čak 70 eura nižu cijenu tj. uštedjeti više od 30%.

Logitech Craft napredna bežična tipkovnica koja pruža odlično iskustvo tipkanja. Od drugih tipkovnica razlikovat ćete je po višenamjenskom kotačiću koji vam može znatno ubrzati rad ako naučite koristiti inovativno – potrebno ju je prethodno programirati u priloženom softveru. Tipkovnicu je moguće spojiti putem bežične mreže od 2,4 GHz ili putem Bluetooth veze, a bežična veza je zaštićena enkripcijom. Tipkovnica se može puniti putem USB-C priključka i kompatibilna je s Flow tehnologijom Logitech miševa.

Posebna ponuda za čitatelj Buga

Links je za čitatelj Buga odlučio dati popust od 70 € na tipkovnicu LOGITECH Craft. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUGPROMO i navedenu tipkovnicu moći ćete kupiti za 149,99 €, umjesto za redovnih 219,99 €. Kupite proizvod preko webshopa, dostava je besplatna. Napominjemo da je cijena ista za sve oblike plaćanja.

Tipkovnica LOGITECH obrt dostupan je u Linksu za samo 149,99 €

Dodatne informacije o akciji:

  • radnja se odnosi na proizvod Tipkovnica LOGITECH Craft, napredna navigacijska tipka, bežična, crna, USB (šifra: 101.200.350)
  • kod za kupnju je BUGPROMOa popust iznosi 70 € (31,82 %)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 17.4. do 23.4.2023.
  • akcija vrijedi za prvih 25 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedan proizvod uz navedeni promotivni kod
  • proizvod možete kupiti ovdje

Više o temiIzvor:Bug.hr