Na Atelieru ćemo gledati i Jalizé Couture

Jalize Couture

Jalize Couture

Iza imena Jalizé Couture stoji Alisa Djimsiti, a od svojih početaka sinonim je za bezvremenski glamur i seksepil te je vrlo čest izbor poznatih dama

Sve je spremno za početak još jedne posebne modne razglednice koja će razveseliti sve obožavatelje moderne industrije. Atelier Budućnost održat će se od 3. do 5. svibnja u zagrebačkom Iz Centra, a svoje će proljetno-ljetne kolekcije prikazati brojni hrvatski dizajneri. Među njima se našlo i jedno međunarodno ime – Jalize Couturekoji svojom kolekcijom “Bok ljubavi” povezuje prepoznatljivi talijanski duh i vedrinu i svoj prepoznatljivi glamurozni stil.

Iza imena Jalizé Couture stoji Alisa Djimsiti, a od svojih početaka sinonim je za bezvremenski glamur i seksepil te je vrlo čest izbor poznatih dama. Upravo je spoj mentaliteta brenda i Italije, s prepoznatljivim asocijacijama na ležernost, istančani ukus, hedonizam i stil života u kojem se vrijeme provodi vani, u okruženju prijatelja, dobrom hranom i vinom, predstavljen u novoj kolekciji “Ciao Amore”, inspirisanoj onim najboljim od ljeta . Kolekcija kroz fotografije, zabilježene na crnogorskom primorju, donosi neponovljivu modnu avanturu, koju samo ovakva kombinacija brenda i pejzaža može prirediti.

Kampanja koja prati kolekciju “Ciao Amore” pokazuje da trendovi dolaze i prolaze, ali neki komadi ostaju IN zauvijek. Jalizé novom kolekcijom nastavlja njegovati ženstvenu, sofisticiranu estetiku, uz uvijek aktualne tonove, ali i komade koji dolaze u pravom ljetnom koloritu. Kolekcija je bogata glamuroznim, chic komadima, koji donose fuziju ženstvenosti i aktualnih trendova. Jalizé u ovoj kolekciji donosi komade koji “mame uzdahe” i koji svojim autentičnim komadima ostavlja upečatljiv dojam. Bez obzira da li je u pitanju beachwear, dnevna ili večernja kombinacija, svaki komad kolekcije veliča ljepotu žene jednostavnim, ali ujedno i glamurozno – classy outfitima, uz profinjene detalje koji se uvijek iznova vraćaju.

Jalize Couture

Jalize Couture

Kao sinonim za eleganciju i snagu, Jalizé izuzetnu pažnju poklanja visokokvalitetnim trikotažnim komadima, koji nikada ne izlaze iz mode. Zato nova kolekcija donosi nezaboravan dizajn ready-to-wear komada koji će trajati i uvijek biti jedan od omiljenih komada u ormaru. Materijali koji se koriste u izradi su luksuzni, premium materijali. Jalize stil je i ovdje jedinstven, baš kao i žene koje su prepoznale ovaj brend.

Treće izdanje ove moderne platforme, koja je nastala s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, donosi tri uzbudljiva dana. Otvorenje će ponovno obilježiti dvojac ELFS, u srijedu, 3. svibnja, donosi još jedan pravi modni show kojim će se predstaviti nova proljetno-ljetna kolekcija. U četvrtak, 04. svibnja, u rasporedu je BITEMYSTYLE Zorana Aragovića koji će se također predstaviti samostalnom revijom. Petak je rezerviran za šest sjajnih dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalizé Couture, Anson’s i Arileo pokazat će svoju proljetno-ljetnu modnu viziju koju će zaokružiti još jedno izdanje zagrebačkog Ateliera. Revije počinju u 20 sati.

Više o temi