Žena otkrila partnerove seksi poruke koje je slao bivšoj: 'Nisam mogla vjerovati, a onda sam vidjela nešto što mi je ostavilo bez teksta…'

Razočarana 44-godišnjakinja se odlučila obratiti psihijatriji zbog svog ljubavnog stanja.

Tako je opisala svoju situaciju: “Moj partner kaže da mu romantika i strast ne dolaze prirodno, ali pronašla sam poruke u kojima je izjavljivao ljubav svojoj bivšoj ženi i slao joj seksi poruke. Jasno je da je sasvim sposoban voljeti, samo ne mene, svoju djevojku.”

Oboje su razvedeni

Psihijatrici je napisao: “I on i ja smo razvedeni. On ima 44, a ja 39 godina. Spojili smo se vrlo brzo nakon njegovog rastanka. Svaki od naših razvoda bio je sasvim drugačiji. Moj je bio prijateljski, dok je njegov bio vrlo neugodan . Zajedno smo već dvije godine. Seksamo se, ali to nije najstrastveniji seks koji sam doživjela. Ipak, dobro se slažemo i mislila sam da smo sretni. Uvijek sam bio beznadni romantičar i često sam maštala da će on učiniti nešto divlje i odvažno što pokazuje dubinu njegovih osjećaja. Rekla sam mu da mi treba više romantike, ali on sam rezervira restoran ili donese hrpu cvijeća i mislim da je sve riješio. Nakon nekoliko mjeseci shvatio sam da moram prihvatiti da romantika jednostavno nije njegov stil.”

“To je bilo sve dok jednog dana nisam prebacivala neke fotografije s odmora s njegovog mobitela na laptop, koji je na kraju napravio sigurnu kopiju svih njegovih datoteka s telefona i nešto me navelo da se bacim u istraživanje”, dodala je.

shimmer backback

shimmer backback

Saznala za prisan odnos s bivšom

Otkrila je šokantne stvari: “Na kraju sam pronašla stare razgovore između mog partnera i njegove bivše žene koje su bile jako romantične. Čak joj je pisao i pjesme. Nisam mogla vjerovati svojim očima. Moj partner nikada nije učinio nešto ovako romantično, i kad god sam ga pitala, rekao bi da nema jednu romantičnu kost u tijelu. U jednoj staroj poruci detaljno je pisalo kako na krevetu, koji je bio prekriven ružinim laticama, stavlja seksi odjevni predmet.”

“Poslao joj je fotografiju dok je bila na poslu, i napisao: “Požuri kući, imam planove za tebe.” Također joj je slao fotografije na kojima je potpuno gol, a ona mu je isto uzvratila. Dio mene poželio je da nisam ništa vidjela jer otkad jesam, ne mogu, a ne pitati se, privlačim li uopće svog partnera. Toliko sam ljubomorna na njihovu prošlost i pitam se što ona ima, a ja nemam? Želim nešto reći, ali on će poludjeti ako sazna da sam mu pregledala telefon”, objasnila je psihijatrica.

shimmer backback

shimmer backback

Veza pri kraju

Ona joj je na to odgovorila: “Sve su veze različite. Možda se još uvijek prilagođava. Spomenuli ste da je to bio nezgodan razvod i da to ponekad može utjecati na način na koji ljudi komuniciraju s drugima, čak i onima koje vole.”

“Nemojte ostati u vezi zbog koje se osjećate bezvrijedno. Možda je također vrijeme da razmislite je li ova veza došla kraju. Možda će vam pomoći da o tome razgovarate s nekim psihologom”, savjetovala joj je, piše The Sun.

shimmer backback

shimmer backback

Više o temi