Natkošulje nosimo ovog proljeća kao završni detalj cool kombinacije

Kreiranje proljetne i ljetne garderobe obično nam se može zadati određene poteškoće. Iako se napokon izvlačimo iz slojevitih zimskih kombinacija, potrebno je kreirati lookove koji su jednostavni i nosivi. Nova sezona u znaku je trendova koje smo imali priliku vidjeti na modnim pistama i sve to nas dodatno zbunjuje u koji odjevni predmet zaista vrijedi uložiti. Ne želimo se voditi isključivo trendovima već osmisliti proljetne kombinacije u kojima ćemo se dobro osjećati.

Proljeće je vrijeme u kojem se često mijenja vremenska prognoza. Jutra je hladnije, a tijekom dana se temperatura osjetno povisi. Upravo zbog toga treba uložiti u lagane jaknice koje ćete ujutro prebaciti preko kombinacija, a tijekom dana ih možete nositi u ruci bez da vam stvaraju pretjeran teret. U tom smislu najbolje su se pokazale natkošulje koje su savršena zamjena jakna, a možete ih nositi na više načina.

Natkošulje u street style svjetskoj sceni

Dolaskom toplijih dana ovo je komad koji viđamo na ulični stil scene i zanimljivo je što ga svi kombiniraju na svoj način. Neki su se odlučili za jednostavne, jednobojne modele koji su imitacijom kože kreirali minimalistički look. S druge strane vidjeli smo i živahne i maštovite outfite u kojima je natkošulja samo završni detalj koji je dao ‘ono nešto’ upečatljivoj kombinaciji.

Skrolajući web shopove high street i high end brendova vidimo da su u modi sve vrste natkošulja, ao vama ovisi kakav look želite kreirati. Predložili bismo neutralniji model koji će se lakše uklopiti na ostale detalje, ali ako baš želite biti istaknuti, možete odabrati model u razigranoj boji.

Više o temiIzvor: Journal.hr