Kako započeti finale Europske lige? Sjajnim navijačkim koreografijama, naravno

Sevilla ja Roma igraju finale Europske lige na golemom nacionalnom stadionu u Budimpešti; nadamo se što boljoj utakmici, ali i prije samog početka mogli bismo pretpostaviti kako će ona koja će se voditi na tribinama biti iznimno atraktivna. Navijači oba kluba rado su uspjeli i spremni bodriti svoje ljubimce na putu do trofeja, a to su pokazali početnim koreografijama.

Dok su igrači i suci izlazili na travnjak masivnog budimpeštanskog stadiona, navijači Sevillinija na svojoj su tribini raširili prozirnu rimsku caru s porukom Naše Carstvo (Naše carstvo), jasno dajući do znanja Vučiću da se nalazi na terenu andaluzijskog kluba, koji je rekordni osvajač ovog natjecanja sa šest trofeja iz šest pokušaja.

Romini su, s druge strane, odgovorili tako što su dočarali talijansku zastavu iu koreografiji dočarali tri riječi; djeca vukova (vučja djeca).

Zanimljivo, Sevilla je nekoć bila jedan od važnijih gradova u Rimskom carstvu; tada je bila poznata kao Hispalis ili Hispalia, a bila je važan industrijski centar, posebno u vrijeme cara Trajan.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr