Istraživanje pokazalo: Vegani vode ljubav duplo češće od mesojeda i pustolovniji su u krevetu!

Gotovo 57 posto vegana ima seks četiri puta u nedjelju, što je dvostruko više od mesojeda koji vode ljubav samo dva puta u sedam dana

Prema istraživanju koje je provela stranica za upoznavanje IllicitEncounters.com,vegani se seksajudvostruko višenego mesojedi, ai imaju više seksualnih maštarija. Čak 84 posto vegana zadovoljno je sa svojim seksualnim životom, dok samo 59 posto mesa može reći isto, piše Dnevna pošta.

Done 57 posto vegana ima seks četiri puta u nedjelju, što je dvostruko više od mesojeda koji vode ljubav samo dva puta u sedam dana. Dok gotovo svi vegani svoj seksualni život ocjenjuju odličnom ocjenom, 58 posto njih kažu da uvijek imaju energiju za seks. S druge strane, 79 posto ljubitelja mesa misli da je njihov ljubavni život sjajan, a 35 posto uvijek ih je raspoloženo za seks.

VEZANI ČLANCI:

Istraživanje je pokazalo i da su dvije trećine vegana spremne za eksperimentiranje u spavaćoj sobi, dok je više od polovice ‘mesojeda’ priznalo da su manje pustolovni između plahti. Uz to, samo 35 posto ljubitelja mesa opisalo se kao ‘davatelj’ u krevetu, u usporedbi s 58 posto vegana. “Čini se kako su vegani majstori zavođenja. Nape statistike ne lažu, a vegani jedu hranu poznatu po svojim afrodizijačkim svojstvima, poput ginsenga i anisa”, rekla je Jessica Leoni, glasnogovornica tvrtke koja je provela anketu.

Rezultati prošlogodišnjeg medicinskog eksperimenta sugeriraju da su vegani izdržljiviji ljubavnici i da obrok bez mesa može poboljšati performanse muškaraca u spavaćoj sobi.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, odaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u nekoliko bržih koraka.

Ne propustite

Želite li prijaviti greške?

Više iz kategorije

Više o temi