Pet knjiga koje će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim tijelom i seksualnošću

by | kol 11, 2023 | Magazin | 0 comments

The Body is Not an Apology, autorice Sonye Renee Taylor

Sonya Renee Taylor je aktivistica i pjesnikinja. U knjizi “The Body is Not an Apology” vodi čitateljice kroz nove načine buđenja ljubavi prema tijelu i razgrađuje sram koji stvara društvo. Taylorina nas knjiga poziva da pronađemo mir u ovim prekrasnim tijelima u kojima smo rođeni.

Becoming Cliterate, autorice Laurie Mintz

Naziv ove knjige govori sve. Koristeći znanstveno potkrijepljeno istraživanje, dr. Laurie Mintz nas poziva da istražimo kako doživljavamo zadovoljstvo. Ona tvrdi da ženska anatomija zahtijeva drugačiji pristup za postizanje orgazma, te prolazi kroz povijest, anatomiju i tehnike za uzbuđenje klitorisa, za razliku od snošaja. Kao bonus, posljednje poglavlje posvećeno je muškarcima.

Love Your Lady Landscape, autorice Lise Lister

Ova knjiga služi kao priručnik s uputama za različita područja ženskog života. Lisa Lister pomaže čitateljicama da se ponovno povežu sa ženskom mudrošću kroz vježbe koje preusklađuju želje. Ona podučava zemaljsku duhovnost, pokret, ples i rad na dahu, nudeći alate za ponovno povezivanje sa ženskim. Lister također istražuje menstrualne cikluse i uči čitateljice kako se uskladiti s ritmovima u prirodi.

Više o temi