Pokopan je Michalis Katsouris. Sprovodu su prisustvovali AEK-ov trener i kapetan

Michalis Katsouris, 29-godišnji AEK-ov navijač, ubijen je u groznim neredima koji su se dogodili u ponedjeljak navečer u Ateni. Obračun između Dinamove navijačke skupine Bad Blue Boys i pristalica grčkog kluba završio je tragično; puno detalja još je uvijek nerazjašnjeno, još se uvijek ne zna tko je ubojica mladog Grka, a slučaj je šokirao cijelu Europu.

I dok cijeli proces traje, a u javnost izlaze mnoge neprovjerene informacije o cijelom slučaju, obitelj i prijatelji opraštaju se od prerano preminulog Katsourisa. Njegov sprovod održan je danas poslijepodne u crkvi Agiosa Konstantinosa u Elefsini, a prisustvovali su i mnogi uzvanici iz nogometnog svijeta.

Osim AEK-ovih navijača, grčki mediji prenose kako su došli i Arisovi poklonici, ali i Marseilleovi navijači koji su nedavno stigli u Atenu da bi podržali svoj klub u trećem pretkolu Lige prvaka protiv Panathinaikosa.

Također, sprovodu su prisustvovali i AEK-ov trener Matías Almeyda te kapetan prve momčadi Sergio Araujo. Katsouris je, inače, u neredima pretrpio nekoliko uboda nožem, a preminuo je od posljedica prekomjernog krvarenja.

Počivao u miru.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr