Tottenhamov menadžer očito smatra da nije #vrime jer je izjavio da računa na Perišića

by | kol 11, 2023 | Sport | 0 comments

Saga oko mogućeg dolaska Ivana Perišića u Hajduk jedna je od najzabavnijih, ali i najneizvjesnijih priča ovog ljeta (ako ste navijač Bijelih). Glasine o povratku 34-godišnjeg Vatrenog na Poljud prerasle su u kolektivnu maniju; ne prođe dan da se ne pojave nove informacije o tome da je nečiji stričević ili nečija jetrva vidjela Perišića ili nekoga iz njegove obitelji kako, primjerice, pere rublje u Splitu.

WhatsApp grupe tako žive u nadi već tjednima s periodičnim podizanjem euforije ili spuštanjem, a danas je, čini se, došao red na potonje. Naime, Tottenhamov menadžer Ange Postecoglou odradio je druženje s medijima prije prvog kola Premier lige koje za Spurse dolazi prekosutra na gostovanju kod Brentforda.

Neće im biti nimalo lako budući da je klupska legenda Harry Kane trenutno na letu za München, ali novinare je zanimao i status hrvatskog reprezentativca. Bio je aktivan u predsezoni — štoviše, upisao je i dvije asistencije — no cijelo se vrijeme šuška o njegovu odlasku. Što se Postecogloua tiče, on Perišića ima u svojim planovima.

“Igrao je i igrao je dobro”, podsjetio je Australac. “Dugo vremena pratim njegovu karijeru, on je potpuni profesionalac, posebno kad uzmete u obzir način na koji pazi na sebe. Imao je stvarno dobru predsezonu, kako na treninzima, tako i u utakmicama. Tako da, ima budućnost sa mnom i s ovim klubom.”

🚨🎙️| Postecoglou on Perisic and his future at the club:

“He’s been playing, and playing very well. I’ve followed his career for a long time, he’s an absolute professional, the way he looks after himself, and he’s had a really strong pre-season, in games and training. So he… pic.twitter.com/T1V2sveXBK

— The Spurs Express (@TheSpursExpress) August 11, 2023

Možda je to sve dimna zavjesa i zavjera koju Postecoglou kuje s enigmatičnim Danielom Levyjem, ali tko će to više znati… Ukratko, ako zatreba, Hajdukova vrata uvijek su otvorena.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr