‘Pokažimo svijetu kaj su purgeri’: Dinamo je promotivnim videom najavio prvi ogled s AEK-om

Zadnja izmjena: 12. kolovoza 2023.

Matija Habljak/PIXSELL

Duel Dinama i AEK-a u utorak na Maksimiru zasigurno će protječi u sjeni tragičnih događaja prije nekoliko dana u Ateni, u kojima je stradao jedan grčki državljanin, a uhićeno gotovo 100 osoba uključenih u te navijačke sukobe. Taj je dvoboj u Zagrebu zapravo trebao biti uzvratni, no nakon odgode atenskog ogleda došlo je do svojevrsne zamjene domaćinstva.

Naravno, i dalje na snazi ostaje ranija UEFA-ina odluka o zabrani prisustva gostujućih navijača, a najavu te maksimirske utakmice večeras je dao Dinamo. I to kroz promotivni video, uz koji stoji i poruka svim simpatizerima tog kluba, koji su uz poziv na tribine dobili i dodatnu poruku:

“Pokažimo svijetu tko smo! Zadnjih nekoliko dana imamo prilike čitati razne tekstove o našem klubu i o našim navijačima… Oduvijek kao klub gajimo fer i sportsko navijanje! Na našem Maksimiru atmosfera je uvijek onakva kakva i treba biti! Pokažimo to i ovoga utorka, pokažimo svijetu kaj je Zagreb, kaj je Dinamo i kaj su purgeri”, stoji u objavi na Dinamovim društvenim mrežama.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr