Večeras je na Poljudu osvanuo ovaj transparent. Reakcije su bile poprilično podijeljene

Hrvatski državljani koji se već danima nalaze u atenskom pritvoru zbog nereda između pripadnika Bad Blue Boysa i AEK-ovih navijača koji su rezultirali ubojstvom glavna su tema u medijima i javnosti. Rezultati DNK analize još se uvijek čekaju kako bi se utvrdio počinitelj zločina, a redovito dolaze informacije o tretmanu Dinamovih poklonika u Grčkoj.

Kako se može iščitati iz raznih svjedočanstava, BBB-ovci ondje nemaju nimalo dobre uvjete, roditelji nekih od njih nedavno su izašli u javnost s otvorenim pismom u kojemu izražavaju zabrinutost da neće dobiti pravično suđenje, a podršku Dinamovim navijačima dale su mnoge druge navijačke skupine u Hrvatskoj.

Učinile su to Armada i Kohorta, a večeras i Torcida. Odnosno, barem jedan njezin dio koji je u prvom poluvremenu večerašnje utakmice četvrtog kola HNL-a između Hajduka i Slavena — koju je pratio rasprodan Poljud — na sjevernoj tribini raširio transparent s porukom “Sloboda Bad Blue Boysima”.

Kako javljaju Dalmatinski portal i Slobodna Dalmacija, taj je potez popraćen salvom zvižduka s ostalih tribina, a potonji ističu kako je došlo i do sukoba na sjevernoj tribini koji se smirio nakon nekoliko minuta.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr