PAOK-ov trener Lucescu: ‘Hajduk je trenutno ispred Dinama, to je vrlo kvalitetna momčad’

by | kol 16, 2023 | Sport | 0 comments

Sve smo bliže Hajdukovom uzvratnom ogledu protiv PAOK-a, Bijeli su jutros otputovali u Grčku. Prije tog leta, najavu je najprije dao Dario Melnjak, a zatim su to isto na tiskovnoj konferenciji napravili Răzvan Lucescu i Dominik Kotarski, trener te prvi vratar solunskog prvoligaša.

“Već sam rekao da se ničega se ne bojim, ali neće ovo biti laka utakmica. Hajduk je kvalitetna momčad koja nam može raditi probleme, trenutno je u Hrvatskoj iznad Dinama. Potrebna nam je stopostotna koncentracija i intenzitet, ja jako vjerujem u našu momčad. Nakon pritiska s kojim smo se nosili u Splitu, samopouzdanje nam je još više poraslo”, kazao je Lucescu.

Naravno, nije ni pomišljao na to okupljenima govori o svojim planovima za sutrašnju utakmicu, sve će ostati tajna do početka dvoboja.

“Nije mi lako otkrivati plan prije utakmice. Najvažnije je da svaki dan postajemo bolji i da se stvori kemija među igračima. Prijelazni rok je komplicirano razdoblje u kojem se stvari mogu promijeniti vrlo brzo. Svi moraju biti spremni za igru. Imamo filozofiju da je svatko važan, ima svoju ulogu i treba biti spreman igrati u bilo kojem trenutku”, dodao je.

Prije njega, pred mikrofonom je bio i Kotarski, kao mladi hrvatski reprezentativac sigurno je dobro upoznat s Hajdukovom momčadi.

“Mislim da je moja momčad stvarno spremna. Remizirali smo u prvoj utakmici, ali kod kuće možemo pobijediti. Moramo odigrati svoju najbolju utakmicu te dati sve od sebe za tu pobjedu. Dobro smo pripremljeni, htjeli smo pobjedu i u Splitu, ali ni 0-0 nije loš rezultat. Pred našim navijačima možemo napraviti važan korak za plasman u playoff”, rekao je Kotarski.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr