Leko: ‘Bili smo bolji u tri od četiri poluvremena, no u nogometu se ne zbrajaju šanse’

by | kol 18, 2023 | Sport | 0 comments

Hajduk se od Europe oprostio već na prvoj prepreci, s 3-0 je u uzvratu bolji od njega u Solunu bio PAOK. Tako su Bijeli već 13. uzastopnu sezone ostali bez grupne faze nekog od UEFA-inih natjecanja, a nakon utakmice svoje je dojmove podijelio trener Ivan Leko.

“Treba čestitati suparniku jer zna igrati na rezultat, organizirana je to ekipa. Nogomet je kao boks, dovoljan ti je jedan udarac da dobiješ. Mi smo bili bolji u tri od četiri poluvremena, a na kraju je moglo završiti i 6-0 za PAOK. Ponosan sam kako je moja momčad odigrala i danas, a i u Splitu. Izdominirali smo ozbiljnog suparnika, ali u nogometu se šanse ne zbrajaju”, poručio je Leko.

Uistinu su Bijeli bili čak i bolja momčad tijekom većeg dijela utakmice, no gol za 2-0 pred kraj dvoboja sasvim je prelomio dvomeč.

“Ovaj rezultat je jako bolan, ljudi koji nisu gledali utakmicu mogu misliti da nas je PAOK razbio. Žao mi je igrača, navijača i svih nas, ova momčad se ne bi obrukala u Europi, ali zbog nacionalnog koeficijenta trebaš izbacivati ovakve ekipe. Vjerujem da smo danas trebali izgubiti zbog nečega. Želim PAOK-u puno sreće, atmosfera je bila dobra i korektna. Bilo je lijepo biti ovdje, šteta bolnog rezultata”, dodao je.

Na kraju se Leko još i osvrnuo na eventualna pojačanja, prijelazni rok još je u tijeku, a novi igrači u njegovoj svlačionici zasigurno bi mu dobro došli.

“Ne bih htio sada da ispadne da tražim igrače, ali nećemo se lagati. Trener sam, momci treniraju i igraju dobar nogomet, ali zajedno ćemo napraviti sve da kada završi prijelazni rok budemo jači i bolji nego sada”, zaključio je Leko u Solunu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr