Bišćan o ispadanju: ‘Nemam komentara, ovo mi je vjerojatno najgori trenutak u životu’

Još će se danima prepričavati nevjerojatna završnica Dinamovog gostovanja kod AEK-a (2-2), u kojoj je hrvatski prvak primio dva pogotka tijekom sudačke nadoknade te na kraju ispustio prolazak u playoff Lige prvaka. Teško je uopće i prepričati što se sve dogodilo u tih nekoliko minuta neshvatljive igre i loših reakcija, a nije nikakvo čudo da je posebno utučen bio i trener Igor Bišćan, na konferenciji poslije utakmice.

“Čestitam svojim dečkima, odigrali su junački, jako dobro, borbeno. U vatrenoj atmosferi su napravili sve što treba, bili smo jako blizu, ali na najgori mogući način ispali. Ne mogu opisati kako se osjećam, ovo je vjerojatno najgori trenutak u mom životu jer bili smo jako blizu velikog podviga, a na kraju tužni i razočarani”, rekao je vidno utučeni Bišćan.

Mnogi će mu kritičari zamjeriti to što je napravio tek jednu izmjenu kroz utakmicu, i to tek u 86. minuti. Ovo je i već treća ovosezonska utakmica u kojoj njegova momčad u drugom poluvremenu ispušta prednost stečenu u prvom dijelu, nakon domaćih poraza identičnim rezultatima (2-1) protiv Hajduka i AEK-a.

“Možemo sad analizirati kako god hoćemo, ali u ovom trenu nemam volje ni za što, najviše mi je žao mojih dečkiju, zaista. Ovdje doći, odigrati ovako, biti toliko blizu, na kraju na najgori mogući način izgubiti taj prolaz. Stvarno ne vidim smisla da još nešto komentiram”, ovim je riječima Bišćan završio vrlo kratku konferenciju za medije.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr