Adnan Čustović nakon savršenih 12/12: ‘Prvenstvo i Kup su ciljevi koje treba ostvariti’

by | kol 21, 2023 | Sport | 0 comments

Uspješno je Adnan Čustović odradio i drugu od pet utakmica u kojima na klupi Hajduka mijenja Ivana Leku. Rudeš je uz ne baš blistavu igru svladan s 2-0, ali najvažnije za Bijele je da su zadržali savršen ligaški ulazak u sezonu i oporavili se od ispadanja u Europi.

“Jako dobro smo otvorili utakmicu, u prvih 15-20 minuta”, rekao je, prenosi Dalmatinski portal. “Kada smo zabili drugi gol prepustili smo inicijativu Rudešu. U protekla dva tjedna smo imali dosta putovanja, prisutan je umor. Zadovoljni smo s tri boda i što smo sačuvali mrežu netaknutom. Perfektan početak sezone, 12 od 12, samo treba ovako nastaviti. U zadnjih 13-14 prvenstvenih utakmica smo primili samo dva gola.”

Mrlja na pobjedi je izlazak iz igre Marka Livaje zbog ozljede. Kapetan je opet dominirao s golom i asistencijom, ali morao je van.

“Mislim da su u pitanju grčevi. Vidjet ćemo što se reći liječnička služba”, rekao je pa se dotakao slabijeg drugog dijela.

“Trebali smo postići treći pogodak da riješimo sve. Ovako je sve visjelo u zraku. Kontrolirali smo utakmicu, a Rudeš nije imao velikih prilika. Poslije PAOK-a je bilo razočaranje. U obje utakmice smo bili bolji, ali moramo zaboraviti Europu. Prvenstvo i Kup su ciljevi koje moramo ostvariti ove godine”, značajno je kazao.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr