Svi su zadnjih dana direktni pa tako i Osijek: ‘Miérez u ovom trenutku nije na prodaju’

by | kol 23, 2023 | Sport | 0 comments

Ni današnji dan, kao i mnogi drugi, u HNL-u nije bio baš normalan. Iznenadni odlazak Sergeja Jakirovića iz Rijeke u Dinamo pokrenuo je lavinu koja se ne zaustavlja pa su Riječani tako jutros objavili da bi kao njegova zamjena u klub trebao doći Goričin trener Željko Sopić, a odmah se krenulo raspravljati o mogućim pojačanjima u maksimirskoj svlačionici.

Jakirović je danas odradio prvu presicu i vrlo otvoreno razgovarao s novinarima — kako i inače običava raditi — a spomenulo se i ime Ramóna Miéreza, ključnog Osijekova napadača. Novi Dinamov trener rekao je kako je Argentinac prema njegovom mišljenju odličan igrač, no nije rekao ništa konkretno o njegovu mogućem dovođenju.

Određeni mediji El Tora su već preselili u Maksimir, ali o cijeloj se stvari sada očitovao i službeni Osijek, odnosno član Uprave Vladimir Čohar koji je dao izjavu za Sportske novosti.

“Točno je da su u ponedjeljak ispred GNK Dinamo u Osijeku boravili Darko Podnar, Dražen Miličević i Ives Čakarun vezano uz mogući transfer Ramóna Miéreza, no istu večer smo im zahvalili na interesu budući da smo kroz razgovor ostali daleko od iznosa kojeg očekujemo za našeg igrača”, kazao je Čohar. “Kao ponajboljeg Osijekova igrača i cijele lige za njega kontinuirano postoji puno interesa, ali u ovom trenutku Ramón Miérez nije na prodaju.”

U ovom trenutku, dakle, El Toro nije dostupan na tržištu pa možda treba pričekati neki sljedeći…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr