Siuuu, Slavene! Bilić je danas opako nastradao, a Ronaldo zabio hat-trick njegovu Al Fatehu

by | kol 26, 2023 | Sport | 0 comments

Slaven Bilić nije loše krenuo u svoju novu arapsku avanturu u Al Fatehu; s jednim od klubova koji ne uživaju takvo pokroviteljstvo saudijskih vlasti prvo je remizirao protiv Al Taawouna (1-1), a onda u prošlom kolu Pro lige pobijedio Al Akhdood (3-1) na gostovanju. Međutim, danas ga je čekao najveći test dosad — u goste je stigao Al Nassr oboružan svom silom zvijezda i pritom pobijedio 5-0.

Bila je to iznimno važna pobjeda za goste budući da su u prva dva kola upisali dva iznenađujuća poraza, a Bilićeve momke potpuno su uništili Cristiano Ronaldo i Sadio Mané. Senegalcu se pišu dva gola, a portugalskom velikanu hat-trick i još jedna asistencija.

Upravo je Ronaldo namjestio prvi pogodak Manéu; Al Nassr je u 27. minuti odigrao sjajnu akciju u tri poteza koju je započeo Marcelo Brozović, nastavio CR7, a pogotkom završio senegalski ofenzivac. Momci u žutim dresovima su dominirali pa je Ronaldo u 38. zabio svoj prvi pogodak lagano poentiravši glavom u petercu, a u 55. se opet upisao u strijelce.

Brozović je tada uputio krasnu dugu loptu prema Abdulrahmanu Ghareebu — cijela gostujuća obrana je ispala, a spomenuti igrač samo je proslijedio do Ronalda koji je zabio za 3-0. Na 4-0 opet je povisio Mané i to u 81. minuti, a asistencija se još jednom pisala Ghareebu.

Za kraj, Cristiano je duboko u sudačkoj nadoknadi uvalio konačnu petardu Al Fatehu i postigao svoj prvi hat-trick u sezoni.

Cristiano Ronaldo scores his first hat trick of the season 😤 pic.twitter.com/FuwrTuGyb3

— B/R Football (@brfootball) August 25, 2023

Brozović je opet odigrao odličnu utakmicu pa je upisao i dvije predasistencije, a Al Nassr u sljedećem kolu dočekuje Al Shabab. Bilić, pak, ide u goste Damacu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr