Kule na brzom biranju: Dinamo je nakon samo dva tjedna vratio Kulenovića s posudbe

Rok za registriranje igrača za grupnu fazu Konferencijske lige Dinamu završava u ponoć i ulaskom u utorak, a to znači da su na Maksimiru užurbano krenuli u dovršavanje poslova i kompletiranje momčadi. U jednom danu zato su predstavljena tri nova imena, a ono treće zapravo je staro.

Nije tajna da je Sergej Jakirović tražio još opcija u napadu, a nakon što je propao posao s Ramónom Mierezom i nekim inozemnim opcijama, okrenuli su se u Dinamu vlastitim rezervama pa je s posudbe natrag povučen Sandro Kulenović.

I ne bi to bilo ništa neobično da 23-godišnji napadač nije put Kajzerice krenuo prije samo dva tjedna. 19. kolovoza je, dakle, Dinamo Kulenovića posudio Lokomotivi. On je odigrao dvije utakmice za Lokose i zabio je gol Osijeku ove sezone, a sada se vraća.

Sandro Kulenović vraćen je s posudbe u Lokomotivi i odmah će se priključiti momčadi trenera Sergeja Jakirovića 🦁💪🏻Dobro nam došao natrag Sandro 💙📸 Pixsell

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Monday, September 4, 2023

Dobit će tako Kulenović novu šansu, a nadat će se da je to ona prava jer za Dinamo je od dolaska 2019. godine odigrao tek 19 utakmica bez pogotka. Imao je posudbe u Rijeci i Lokosima te je tamo ukupno skupio preko 100 nastupa uz 32 pogotka.

Čovjek od 113 utakmice i 27 pogodaka u HNL-u svakako bi mogao pomoći Modrima, pa da vidimo hoće li Kulenović napokon dobiti šansu da pokaže što zna na najvišoj razini…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr