Pojačava se kolonija bivših hajdukovaca u Zrinjskom. Društvu se pridružio i Anton Maglica

Mostarski Zrinjski ove je sezone po prvi put sudionik grupne faze europskih natjecanja, a do tog je uspjeha i ulaska u Konferencijsku ligu stigao uglavnom pogonjen bivšim HNL snagama. Toj koloniji, a napose koloniji bivših Hajdukovih igrača priključio se i Anton Maglica.

31-godišnji napadač ipak je stigao prekasno da bi ga se registriralo za europska natjecanja pa će pomoći u Premijer ligi BiH, a ofenzivac rodom iz Brčkog u seniorski je nogomet stupio kao igrač Osijeka.

2012. priključio se Hajduku, a nakon toga igrao je po inozemstvu: na Cipru, u Kini te u Turskoj i Rumunjskoj. Prošle je sezone skupio ukupno 12 nastupa za Cluj te je zabio jedan pogodak, a najveći je trag ostavio na Cipru u dresu Apollon Limassola gdje je od 2015. do 2019. u 110 nastupa zabio 44 gola uz 12 asistencija.

✍️ Anton Maglica novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar!Bivši napadač hrvatskih klubova NK Osijek i HNK Hajduk Split u…

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Monday, September 11, 2023

Za hrvatske je klubove skupio preko 150 nastupa uz 44 gola, a kao bivši igrač Hajduka imat će s kime govoriti o iskustvima s Poljuda. U Mostaru su već Mario Tičinović, Tomislav Kiš, Zvonimir Kožulj, Filip Bradarić, Ivica Batarelo, Stipe Radić i Andrija Balić od bivših hajdukovaca.

Krunoslav Rendulić i ostatak struke tako su si oštro zadali kurs kojim će se pojačavati, a Plemiće u domaćoj ligi čeka jako gust raspored. Naime, uz europske obveze pokosila ih je i viroza pa od šest mogućih kola imaju tek dva odigrana susreta pa će im širina u napadu u vidu Maglice jako dobro doći…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr