Prijatelji, često mislim Navas: Kostarika i UAE odigrat će zatvoreni susret na Maksimiru

Zanimljivi gosti stižu u Zagreb za vrijeme reprezentativne pauze, ali ovaj put ne radi se o utakmici Vatrenih ili o prijateljskoj utakmici Dinama. Naime, nogometne reprezentacije Kostarike i Ujedinjenih Arapskih Emirata odigrat će u utorak pripremnu utakmicu na Maksimiru, ali igrat će se bez prisustva gledatelja i novinara.

Glasnogovornik zagrebačkog Dinama, na čijem stadionu utakmica počinje u 17 sati, rekao je Hini da je dobio informaciju da je “utakmica zatvorena za javnost”, no nije znao zašto. Smatra kako je to vjerojatno odluka dviju reprezentacija.

Nogometni savez Kostarike priopćio je ranije da je momčad zbog vremenskih neprilika došla u Hrvatsku kasnije nego je bilo predviđeno. Reprezentacija Kostarike predvođena kapetanom Keylorom Navasom (36), vratarem PSG-a i nekadašnjim suigračem Luke Modrića u Real Madridu, nalazi se na turneji po Europi.

U petak je Kostarika u engleskom Newcastleu pobijedila Saudijsku Arabiju s 3-1, i to pred publikom na St .James’ Parku, a potom je iz Newcastlea preko Amsterdama stigla u Zagreb.

“Namjeravali smo u subotu u 17:30 sati sletjeti u Zagreb, ali zbog više sile uzrokovane vremenskom nepogodnom u Amsterdamu, gdje smo presjedali, bilo je puno otkazanih letova i onih u kašnjenju”, izvijestio je savez Kostarike na svojoj internetskoj stranici.

“Iz Newcastlea nam je kasnio let za Amsterdam pa se nismo stigli ukrcati u avion za Zagreb. Tražili smo zatim čarter let ali nije bilo slobodnog leta”, dodao je.

Momčad je u subotu prespavala u Amsterdamu pa u nedjelju u 14 sati redovnom linijom nastavila put prema Zagrebu. U ponedjeljak će trenirati a u utorak u 17 sati odigrati utakmicu s Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Doći će tako jedan od najpoznatijih vratara modernog doba na Maksimir, ali nećemo ga imati prilike ispratiti uživo…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr