Trifunović ovako prepričava dramu u Splitu: Prišao mi je tip, očito homoseksualac…

SERGEJ Trifunović gostovao je večeras u emisiji Zavidavanje i ispričao svoju stranu događaja u Splitu s njegovim psom. Trifunović je ispričao da se tog dana kupao na plaži Obojena sa psom te da je trebao krenuti za Zagreb.

“Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi: ‘Ne možete ovdje sa pasom, netko će vam zvati policiju'”, rekao je Trifunović o događajima na plaži tog dana. Kaže da je zaključio da će upravo taj muškarac nazvati policiju.

“Neće mene pederčina u pink kupaćim gaćama otjerati odavde, duvaj ga…”, rekao je Trifunović, koji je prvotno zaključio da ga je Splićanin prijavio policiji, a ne žena s plaže. 

“Pederčina je karakterna osobina, da se razumijemo”, rekao je Sergej nakon što ga je voditelj upozorio na rječnik.

Kaže da je za nekoliko trenutaka došla policija te tvrdi da im se ispričao te da ih je tražio da se osuši, a oni su potom tražili dokumente od njega. Trifunović tvrdi da su ga zatim odveli u policijsku stanicu te priznaje da je opsovao.

“Vi stvarno hoćete da me je*ete”, rekao je Trifunović policiji.

“Žena se pojavila kao svjedok”

Trifunović kaže da se u policiji odjednom pojavila neka žena u svojstvu svjedoka i priznala da je ona pozvala policiju. U podcastu je imenovao i ženu i dvojicu policajaca koji su ga priveli u stanicu. Kaže da je u Splitu imao odvjetnicu koja je spustila loptu. Trifunović je spomenuo da je nazvao svog prijatelja Ljubu Pavasovića Viskovića koji mu je poslao odvjetnicu.

“Naje*ao bih da sam bio sam”, kaže Trifunović koji tvrdi da je platio 380 eura i u policiji bio sedam sati. Tvrdi da je potom otišao na piće u jedan ugostiteljski objekt u Bosanskoj ulici kod svog prijatelja.

“Izgubio sam živce u policiji”

Trifunović je priznao da je u policiji izgubio živce, ali kaže da se ne sjeća što je izgovorio policajcima. Tvrdi da je na dolasku u objekt u Bosanskoj ulici pas bio na povodcu, a onda je spomenuo Bojana Ivoševića i splitsku gradsku vlast.

Razjareni Trifunović je Ivoševića nazvao “mladim jumferom liberalom”.

“Ivošević ima više neprijatelja od Keruma. Nitko od ugostitelja ga ne podnosi”, rekao je.

Tvrdi da je nova ekipa policije došla čim je počeo jesti.

“Pojavilo se deset pit bullova u jednom trenutku i dva policijska auta i sedam policajaca. Pas je svo vrijeme bio vezan. Mi smo sjedili ispred ugostiteljskog objekta, na zidiću. Pojavilo se njih 17”, tvrdi Trifunović.

“Ivošević se slikao sa mnom”

“Policajac mi je rekao da zna što mi se dogodilo i da će mi on ponovno to isto napraviti”, kaže glumac. Tvrdi da je pitao policajca zašto će ga kazniti ako je pas na povodcu te da mu je policajac rekao da to “nije njegovo zapažanje”.

“Jedan policajac je mom prijatelju rekao: ‘Triba bi se tvoj prika pripazit, svašta je on snima'”, tvrdi Trifunović. Tvrdi da mu je nakon incidenta prišao Bojan Ivošević i fotografirao se s njim te mu, kako kaže, pokušao objasniti.

Sergej Trifunović je u emisiji rekao da mu “ne bi bilo dobro u trbuhu da ponovno ode u Split”.

“Poslije gorkog okusa sperme u ustima nemam želju otići u Split”, kaže.

Tvrdi da su mu policajci na Bajakovu stavili lisice te mu naplatili kaznu za vrijeđanje policije koju, kaže, nije uvrijedio. Kaže da su policajci na Bajakovu bili ljubazni prema njemu i “spasili mu život”. Dodao je da su policajci na graničnom prijelazu bili šokirani tvrdnjama splitskih kolega i “dobili naredbu da ga predaju interventnoj policiji”.

Objavu o ustašama na Instagramu je, kaže, napisao kada je prešao granicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više o temi