Bila je seks simbol, a onda se 'zaigrala' zahvatima: Kim Basinger u jednom od rijetkih javnih pojavljivanja

Kim Basinger

Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogima i dalje na sam spomen imena glumice Kim Basinger na pamet pada neka od scene iz hit filma ‘9 i pol tjedna’, u kojem je glumila s Mickeyjem Rourkeom. Od tada je prošlo 37 godina, a slavna plavuša u javnosti se pojavljuje uistinu rijetko

Još je u srednjoškolskim danima ljepota Kim Basinger bila prepoznata, pa su je nakon pobjede na natjecanju Miss Junior sa svih strana salijetali modni agenti. Potpisala je ugovor s modnom agencijom Ford, a njezini roditelji nadali su se kako će joj preseljenje u New York, gdje je započeo svoj modni put, pomoći u borbi s njezinom sramežljivošću.

Iako je bila tražena u modnom svijetu, gluma je bila njezina ljubav, pa je između snimanja modnih editorijala i revija pohađala glumačku školu. Nakon preseljenja u Los Angelesu počela je dobivati ​​uloge, film koji ju je lansirao na sam vrh Hollywooda, ‘9 i pol tjedna’, Kim Basinger snimila je davne 1986. godine i preko noći postala simbol seksa.

Danas 69-godišnja Kim Basinger ne nalikuje niti najmanje na plavušu koja je zaludila muškarce diljem svijeta, jer se s vremenom ‘zaigrala’ odlascima na estetske zahvate, zbog čega njezino lice izgleda gotovo neprepoznatljivo. Kad se uzme u obzir i to da se uistinu rijetko pojavljuje u javnosti, nikoga se ne treba čuditi što je šok kada ga ugledaju tim veći.

Nakon dugo vremena snimljena je u javnosti i to iz posebnog razloga. Naime, njezina kći Ireland Baldwin organizirala je baby shower povodom skorašnjeg rođenja prvog djeteta u jednom striptiz klubu, a na isti je pozvala i svoju majku, buduću baku Kim Basinger, koja je tamo stigla sa svojim partnerom, frizerom Mitchom Stoneom.

Fotografije su odmah okružili, pokušavajući usnimiti što bolju fotografiju Kim Basinger, a nakon objavljenih fotografija, javnost ne prestaje brujati o izgledu njezinog lica.

Inače, Kim Basinger se već desetljećima bori s napadima panike, a ima i agorafobiju, zbog čega u jednom periodu iz kuće nije izlazila čak šest mjeseci. O tome je pričala nedavno, gostujući u emisiji svoje kolegice Jade Pinkett-Smith, koja je priznala kako je zbog svega morala ispočetka učiti voziti automobil, ali i da dugi niz godina nije željela prolaziti kroz tunele u Malibuu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavite se na naš newsletter iu svoj inbox primajte pregled najvažnijih vijesti!

Više o temi