Josip Juranović zabio je bombu iz slobodnjaka u sjajnom dvoboju dvaju Uniona

Vatreno je bilo na dvoboju dva Unijaonog iz Berlin ja Saint-Gilloisea kojeg nam je ponudila osminu finala Europske lige. Premda je za Nijemce kod kuće zabio i Josip Juranovićipak je nakon sjajne utakmice ostalo sve na 3-3 uoči uzvrata u Belgiji.

Potpuno suprotno u odnosu na susrete ovih ekipa u skupini kad je bio dvaput po 1-0, ovaj nam je dvoboj ponudio šest pogodaka među kojima je Juranovićev bio posebno lijep. Pogodio je hrvatski reprezentativac sjajno iz Slobodnjaka u 42. minuti s nekih 20 metara u lijevu stranu domaćeg gola.

Bio je to gol za 1-1 nakon što je Viktor Bonifacije doveo goste u vodstvo uz dozu sreće i odbijanca u 28. minuti. Otišlo je s 1-1 na poluvrijeme, ali je u 58. Yorbe Vertessen opet doveo domaćina u vodstvo.

Ni ono ne traje dugo, u 66. minuti imamo igranje rukom u gostujućem kaznenom prostoru, a nakon VAR provjere loptu je na bijelu točku postavio Robin Bones. Prvi udarac mu je obranjen, ali je iz odbijanca zabio za 2-2.

Ne, ubrzo opet vodstvo gostiju, zabio je Boniface još jednom u 72. minuti prije nego što je napokon Sven Michel u 89. spasio berlinski Union i pogotkom za 3-3 ostavio sve otvoreno uoči uzvrata u Belgiji.

Juranović je odigrao čitav susret, a uz pogodak je imao i četiri ključna dodavanja, pet pogođenih centaršuteva i tri osvojena dvoboja za najbolju ocjenu kod domaćina na Sofascoreu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr