Čačić nakon poraza: 'Moguće je da neki igrači nisu bili dovoljno fokusirani na ovu utakmicu'

Dinamo je danas, pred očima novog člana Uprave Darija Šimićaiznenađujuće izgubio od Šibenika na Šubićevcu (2-1). Modri ​​su odigrali užasno prvo poluvrijeme i nešto bolje drugo, ali na kraju im se piše drugi poraz u sezoni.

Na njega se osvrnuo trener Ante Čačić.

“Naravno da ne mogu biti zadovoljan kad se izgubi utakmica, ali moram čestitati domaćinu na zasluženoj pobjedi koja je posljedica gotovo primljenih golova”, rekao je Čačić. “Mi smo željeli doći do vodstva kroz dominaciju, ali nismo uspjeli jer je Šibenik bio dobro organiziran i žilav, a istovremeno je činio sve da prijeti iu tome je uspio. U drugom poluvremenu malo smo i promijenili formaciju, ali smo imali previše tehničkih grešaka zbog kojih nismo dolazili u prave prilike. Imamo još puno utakmica i još jednom moramo naglasiti da je domaćin zasluženo pobijedio. Nismo, naravno, računali na poraz, ali i to je sastavni dio nogometa. U najavi utakmice rekao sam da je ovo drukčiji Šibenik i danas nas čeka teška utakmica. Vidjet ćemo se opet u Kupu pa, ako smo već morali izgubiti od njih, onda bolje da je to bila ova utakmica nego sljedeća.”

Osvrnuo se Čačić i na aktualno stanje u klubu; na nedavnoj Skupštini pao je kvorum, danas su imenovani novi članovi Uprave…

“Stalno govorim da se želim držati dalje od svega toga, ali previše je u posljednja dva dana medijski fokus bio na tome pa je moguće da neki igrači nisu bili dovoljno fokusirani na ovu utakmicu”, smatra maksimski brk. “Ne tražim opravdanja pa ni ovaj put, a Dinamo ima dovoljno dobar kadar da zadovolji ambicije u svakoj utakmici iako su nam falili neki važni igrači.”

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr