Invazija na Dortmund: Hajduk je objavio da već prvog dana prodaje kupljeno čak 3.000 ulaznica

Hajdukovi juniori će u srijedu gostovati kod Borussije iz Dortmunda, u sklopu četvrtfinala UEFA Youth League. Nakon brojnih izmjena, ta će se utakmica igrati na glavnom stadionu njemačkog velikana, Signal Iduna Parku, a ne na nekim zamjenskim terenima i stadionima. Prodaja ulaznica počela je jučer, a već nakon prvog dana jasno je da se sprema prava invazija na Ruhr.

Naime, kako su objavili iz splitskog prvoligaša, u tih nekoliko uvodnih sati prodaje već je bilo kupljeno 3.000 ulaznica namijenjenih Hajdukovim pristašama. Dobrano su nadmašena očekivanja domaćina, koji su predviđali tek oko 1.000 gostujućih navijača. Srećom po ostalim, još nije kraj prodaje, ulaznice se još mogu nabaviti, i to po cijeni od dva eura za stajanje, odnosno četiri za sektor u kojem se nalazi.

Navijači Hajduka kupili su prvi dan prodaju čak 3.000 ulaznica za utakmicu četvrtfinala UEFA Youth League Borussia…

Objavio HNK Hajduk Split naPonedjeljak, 13. ožujka 2023

Naravno, to je posljedica i velikog broja hrvatske dijaspore u Njemačkoj, no značajan dio Hajdukovih navijača pristiže i iz Hrvatske. Kako se može saznati iz dortmundskih krugova, mogli bi Bili Tići imati domaćinsku atmosferu na Signal Iduna Parku. Naime, praktički će u isto vrijeme Borussijina rezervna momčad gostovati kod Oldenburgau sklopu treće njemačke lige, što je navijačima ipak zanimljivije od juniora.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr