Triler u Los Angelesu: Kyrie Irving ubacio Lakersima s 38 poena i asistirao za pobjedu

Los Angeles Lakersi ja Dallas Mavericks sinoć su se sastali u vrlo uzbudljivom ogledu NBA lige. Mavsi su pobijedili u gostima zahvaljujući trici koju je u posljednjoj sekundi realizirao Max ljepiloa završni rezultat glasi 111-110 za šestoplasiranu ekipu Zapada.

LeBron James ja Luka Dončić nisu bili dostupni za sinoćnju utakmicu pa su njihove uloge morali preuzeti drugi. Anthony Davis bio je najbolji strijelac Lakersa s 26 poena, 10 skokova i tri asistencije, kao i druge strane briljirao Kyrie Irving koji se zaustavio na 38 poena, šest ukradenih lopti i isto toliko asistencija.

Domaći su dobro krenuli u utakmicu i vodili do sredine druge četvrtine kada je Dallas preokrenuo i na predah otišao s plus osam, no Lakersi su uspjeli vratiti prednost u posljednjim minutama četvrte dionice utakmice. Ipak, presudila je Kleberova trica, a za taj mu je koš asistirao upravo Irving navukavši na sebe trojicu.

Kyrie Irving večeras:

38 bodova
6 skokova
6 asistencija
61% FG
55% 3P
100% FT

W nad Lakersima. pic.twitter.com/tnWMXPjEjI

— Hoop Central (@TheHoopCentral) 18. ožujka 2023

Dallas je upisao 36. pobjedu u sezoni, a Lakersi trenutno drže posljednje mjesto koje vodi u play-in, a ono im još nije izbliza zagarantirano. ja Utah Jazz ja New Orleans Pelicans mogu ih prestići…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr