Ukratko: Borna Ćorić ispao je s Mastersa u Miamiju već na prvoj prepreci

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao na ATP Masters 1000 turniru koji igra u Miamiju. U drugom kolu poražen je od kvalifikanta, Amerikanca Christopher Eubanks s 3-6, 6-4, 6-2.

Ćorić je bio postavljen za 17. nositelja turnira te je bio slobodan u prvom kolu, dok je njegov suparnik, inače 119. igrač na svijetu, prvo prošao kvalifikacije, dok je u prvom kolu glavnog ždrijeba svladao sunarodnjaka Denis Kudla 7-6 (2), 6-2.

Autoritativno je Ćorić otvorio meč te je odmah oduzeo servis suparniku. Vrlo lako je osvojio svoj servis gemova te je dominantni prvi set zaključio novim breakom za 6-3.

Činilo se da će hrvatski tenisač vrlo jednostavno preskočiti prvu prepreku na turniru jer je drugi set otvorio s 2-0, ali se 26-godišnji Eubanks odmah vratio na 2-2, nakon čega je uslijedila izjednačena borba. Ne, kod 4-4 Amerikanac radi pauzaa potom ga i potvrđuje za 1-1 u setovima.

Nakon lošeg ulaza u drugi set Eubanks se definitivno razmahao tijekom te dionice, kao jednako dobrom igrom otvorio je treći set. Amerikanac je odmah napravio pauza iako mu je u tom gemu prilično pomogao Ćorić s dvije servisne pogreške.

Bio je to samo početak kraja hrvatskog tenisača jer je Eubanks na brzinu pobjegao na 4-0 i time riješio ovaj susret.

U idućem kolu Eubanks čeka pobjednika meča 11. nositelja Britanca Camerona Norrieja i francuskog tenisača Gregoirea Barrea.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr