Trebat će puno više mesa i rakije: Mavsi su opet izgubili od Hornetsa, broje četiri poraza zaredom

Kada je Luka Dončić potpuno utučen izašao pred novinare nakon preksinoćnog poraza od Charlotte Hornetsa u majici na kojoj je pisalo “all I need is suvo meso and rakija”, mnogi su se pitali kako će Slovenac reagirati u sljedećoj utakmici protiv navedene momčadi.

Dallas Mavericks u večerašnji su susret s Hornetsima ušli u nizu od tri uzastopna poraza i šest u posljednjih 10 utakmica, a taj su crni niz sada još i podebljali. Charlotte je opet svladao Teksašane, ovaj put kod kuće (110-104), i ostavio ih na 11. mjestu Zapada, jednoj poziciji ispod finala koja garantira ulazak u play-in.

Utakmica je tekla vrlo slično kao i prošla; Stršljeni su gotovo cijelo vrijeme vodili. Mavsi su imali samo jedan mali dio posljednje četvrtine u kojoj su nakratko prešli u prednost, ali su domaći u posljednje tri minute napravili seriju 13-6 i osigurali novi trijumf kao pretposljednju momčad Istoka bez glavnih aduta.

Charlotte je, tako, predvodio Gordon Hayward s 22 boda, a PJ Washington zaustavio se na 21 uz 12 skokova. Luka Dončić ubacio je 40 poena (sedam trica) uz 12 skokova, osam asistencija, dvije blokade i isto toliko ukradenih lopti.

Kyrie Irving skupio je 18 poena, a Mavsi imaju omjer 5-13 otkako je debitirao u njihovom sastavu. Prije te utakmice bile su četvrte u Zapadnoj konferenciji, a sada su izvan konkurencije i za play-in.

Mavsi su izgubili uzastopne utakmice protiv Hornetsa i trenutno su izvan play-ina 😳 pic.twitter.com/5nohfgXWTo

— Bleacher Report (@BleacherReport) 26. ožujka 2023

Tko je kriv, ne znamo, ali trebat će puno više rakije i mesa, Luka…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr