Veliki povratak francuske manikure: Ovog proljeća nosimo u svim varijantama

Moderna francuska manikura

Današnja francuska manikura daleko je od one debele bijele crte kakve se sjećamo. Prvo i osnovno, francuski više nije bijeli. Danas takva manikura dolazi u najrazličitijim bojama. Također to više nije obična crta, francuski danas može biti tzv. negativni prostor manikura, odnosno može biti samo obrub na vrhu nokta. Mogućnosti su beskonačne, samo treba pustiti mašti na volju.

Ako se odlučite za neku verziju francuske manikure, možda je dobro da prije nego što dogovorite termin, naglasite salon. Obično je za to potrebno više vremena pa će vam trebati duži termin. Također, dobro je doći sa slikom onoga što želite kako bi vaša vizija bila što jasnija.

Donosimo ideje

Inače, danas se francuska manikura sve češće radi i na kratkim noktima. Baš zato postaje sve popularnija jer više nije potrebna nadogradnja. Ipak, nekako smo pristrani ovdje i moramo reći da je nama najljepša na bademastim noktima srednje duljine. Tako nam izgleda najelegantnije. Dobro je naglasiti i kako je upravo to nail art koji paše uz gotovo svaki stil i lako ga je nositi u poslovnim situacijama. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, a još ne znate što biste, donosimo malo inspiracije.

Više o temiIzvor: Journal.hr