Trendi cvjetne manikure za proljeće: Inspirirajte se minimalističkim i šarenim stilovima

Recite zbogom hladnim, tamnim i “vamp” nijansama koje su nas pratile kroz jesen i zimu i pozdravite pastelne, jarke boje te svježi, minimalistički izgled. Vesele, jarke i pastelne boje prevladavaju našim odjevnim kombinacijama u proljeće, a vole ih i naši nokti. Cvjetne manikure imaju svojih 5 minuta slave!

Nokti u dugim bojama i neonski tonovi su među najpopularnijim zahtjevima posljednjih godina. Ipak, nikada ne možete pogriješiti s nježnim cvjetnim uzorcima. Bilo da želite jednostavno i apstraktno ili nacrtano cvjetiće, potrudili smo se za vas pronaći desetke različitih cvjetnih dizajna noktiju. Vrijedi ih sačuvati za crne dane kada vam ponestane inspiracije.

Cvijeće je klasika s razlogom. Cvjetne manikure koje donosimo u nastavku djeluju moderno, noseći i poželjno i na kratkim i dugim noktima. Jedna slavna obožavateljica cvjetne manikure je Jennifer Lopez. Nedavno je pokazala svoju šarenu manikuru s nježno nacrtanim narančastim, žutim i jarko ružičastim cvijećem. Njezina cvjetna manikura djelo je Tome Bachika, a ovaj šareni izgled malo je razigraniji od njezinih uobičajenih izbora manikure. Očito i Jennifer voli proljeće.

Minimalistički dizajn

Minimalistički stil može označavati monokromatske boje, apstraktne dizajne, geometrijske linije – gotovo sve što želite. To je vrsta manikure koja je idealna za osobu koja ne želi “too much” izgled i dramatičnost ili netko tko se naježi na ideju tematskih blagdanskih noktiju.

Ako kao i mi, volite uzrečicu “manje je više” svidjet će vam se elegantna i minimalistička cvjetna manikura u neutralnim nijansama koje odlično izgledaju i na dugim i kratkim noktima.

Naši favoriti su definitivno cvjetne manikure s nude i milky bijelom bazom te decentnim cvjetnim dizajnom, ali ne možemo odoljeti ni prigodnim uskrsnim idejama.

Više o temiIzvor: Journal.hr