Nije to ništa strašno: Ciro Immobile se vratio u trening centar nakon nedjeljne prometne nesreće

Premda je poprilično ružno zvučala vijest da se Cyrus Immobile u nedjelju sa svojim automobilom sudario s tramvajem u Rimu, 30-godišnji napadač očito nije ništa strašno jer je već četiri dana od prometne nesreće izašao iz bolnice i vratio se u trening centar.

Lazijeu nedjelju je napadač vozio svoje dvije kćeri te se sudario s rimskim tramvajem broj 19 nakon što je ovaj prošao kroz crveno svijetlo, a udarac mu je smrskao prednji kraj automobila. Ne, ozljede su bile lakše pa je 33-godišnji ofenzivac zaradio samo trzajnu ozljedu leđa uz napuknuće rebra.

Već na licu mjesta Immobile je dao izjavu te je kazao kako su on i kćeri u redu, ali fotografije uništenog automobila svakako nisu bile lijepe te možemo zaključiti da je napadač imao dosta sreće.

On, njegove dvije kćeri i vozač tramvaja bili su hospitalizirani nekoliko dana, a talijanski mediji navode kako je napadač pušten iz bolnice u četvrtak te je već pohađao trening Maurizija Sarrija i momčadi.

Prekrasan prizor. Lijepo je što se Ciro Immobile vratio u Formello

Obitelj ❤️🦅 pic.twitter.com/BMArDstQ1R

— Jerry Mancini (@jmancini8) 20. travnja 2023

Navodi se kako je imao i poruku za suigrače kako je već posvećen samo treningu i novom početku, ali će se njegovo zdravstveno stanje nastaviti pratiti, posebno zbog nezgodne prirode trzajne ozljede.

Navodi se tako da je njegov povratak u momčad već za subotnji dvoboj s Torinom ipak prerano za očekivati, ali rimski as mogao bi zaigrati već vikend iza kad u nedjelju Lazio gostuje kod Cijeli u Milanu.

Immobile je dan prije nesreće sudjelovao u pobjedi svoje momčadi kod Spezije te je zabio i pogodio, a to mu je bio 10. u ligi. Trenutno igra svoju možda i najlošiju sezonu od dolaska u Lazio jer nikada nije otišao ispod 15 ligaških pogodaka od dolaska 2016. godine.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr