Ništa se više ne prepušta slučaju: Šibenik je u Zagrebu otputovao tri dana prije Lokomotive

Dvije oprečne priče ispisuju igrači Šibenika ove sezone. Dok su u Kupu najugodnije iznenađenje prolaskom u finale, u HNL-u stvari teku dosta lošije i sve se nenadano zakompliciralo u borbi za ostanak. Gorica je pobjedom 4-0 došla na samo bod zaostatka, ali je i osigurala bolji međusobni omjer.

To svakako mora biti znak za paljenje svih alarma na Šubićevcu sedam kola prije kraja, au misiju spašavanja svog prvoligaškog statusa Šibenčani kreću gostovanjem kod Lokomotiva u petak. Koliko ozbiljno shvaćaju tu utakmicu, zorno pokazuje i potez kojim se u Zagrebu otputovalo čak tri dana prije susreta.

Voda je došla do grla pa se sad sve sredi i ništa ne prepušta slučaju tako je kako je Damir Čanadi za Šibenski portal utakmicu najavio već iz Zagreba.

“Zahvalan sam klubu što nam je omogućio da dođemo tri dana ranije u Zagreb”, rekao je austrijski trener. “Da se maksimalno fokusiramo na sutrašnju utakmicu koja nam je jako bitna. Potrošili smo bonus koji smo imali i zato želimo utakmicu dočekati što spremniji. Ono što nismo izgubili je naša vjera u sebi, sada još više vjerujemo da možemo pobijediti u sutrašnjoj utakmici. Dat ćemo sve od sebe da tako i bude. Idemo na bodove, tako se moramo postaviti, tako se pripremamo,” rekao je.

No za tu važnu utakmicu s Lokosom Chanadi je ostao bez dva važna igrača. Juan Mesa ozlijedio je zadnju ložu, a Marko Đira mogao bi zbog ozljede koljena izbivati ​​duže.

“Vidjet ćemo hoće li to biti dva ili tri tjedna, ili ga neće biti do kraja sezone pa i dulje. Ali imamo širinu u momčadi i to ćemo, vjerujem, sutra demonstrirati na terenu”, rekao je Čanadi.

U Kranjčevićevoj se u petak od 16 sati sastaju Lokomotiva i Šibenik, a obje su u neugodnom nizu od četiri utakmice bez slavlja. Ipak, Lokosi su u nešto lagodnijoj situaciji, iako je sve jasno da im Europa bježi…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr