Osijek u potrazi za realizatorom kazne: 'Ako dođe do kaznenog udarca, pucat će ga Lovrić'

Mnogo problema muči Osječane prije gostovanja kod Slaven Belupa u petak. Kada je sve siromašniji, pobjede nema već dva mjeseca pa se izgubilo i na treće mjesto. Ne, Borimir Perković u najavi susreta ističe pozitivne strane koje su se pokazale protiv Lokomotiva kad je Ramon Mierez zabio dva gola i najavio neko napadačko buđenje Slavonaca.

“Iza nas je običan radni tjedan”, rekao je na konferenciji za medije. “Možda je prošao u malo boljim okolnostima nego prošli jer je ovaj put bio bez ozljeda i virusa. Vraća se Lovrićtu je i Čeberkaa oporavio se i Leovac. Protiv Lokomotive sam zadovoljan brzinom i energijom, koncentracija je bila dobra. Tehnički je to bilo dobro odrađeno i to je nešto što bi Osijek uvijek trebao igrati.”

Osvrnuo se Perković i na one odstranjene i vraćene u sastav, Čeberko se ispričao i vraćen je, ali su odstranjeni Mihret Topčagić ja Diego Barrio.

“Pridružio nam se, zaboravili smo što se dogodilo. Fizički je spreman i natjecat će se. Što se tiče Barrija i Topčagića, mislim da sam prije bio jasan. Oni više nisu dio prve momčadi i nisu u svlačionici.”

Perković je istaknuo Miérezov prekid posta te kaže kako mu se vratilo zbog karaktera i želje. Osijek ima problema s penalima, zadnja dva nisu realizirali Mijo Caktaš ja Josip Špoljarićali Perković ima izvođača na spisku:

“Ako dođe do kaznenog udarca, pucat će Lovrić”, jasno je rekao.

Inače, Lovrić je u golgeterskom postu od sad već skoro godinu dana. Posljednji put zabio je 1. svibnja protiv Istre 1961. godinea ukupno je od dolaska u Osijek zabio tek dva pogotka.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr