Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija

by | svi 6, 2023 | Lifestyle | 0 comments

Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija

Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija

Dogodilo se i to! Fantastična suradnja između svijeta čarolija i Redmi brenda koja je iznjedrila ekskluzivnu kolekciju pametnog mobitela, a koja će se svidjeti svim ljubiteljima Harryja Pottera – Redmi Note 12 Turbo Harry Potter izdanje.

Pametni mobitel koji će oduševiti sve ljubitelje magije svijeta

Riječ je o stiliziranoj kolekciji. Vjerujemo da je svaki obožavatelj Harryja Pottera u djetinjstvu sanjao da postane čarobnjak i očekivao pismo iz Hogwartsa. Ni mi nismo iznimka. Sada imate još jednu priliku da ostvarite na drugi način. Pametni telefon se nalazi u stiliziranoj kutiji koja podsjeća na knjigu koja u sebi čuva pismo iz Hogwartsa ja igru za karticu napravljenu u obliku znaka perona 9 i tri četvrtine! Tu je i jedinstveni korisnički priručnik dizajniran u obliku Marauder’s Mape u kojoj možete pronaći neke osnovne informacije o telefonu i Xiaomiovoj usluzi.

Stilizirana kolekcija

Kada izvadite mobitel primijetit ćete da je najveća razlika između izdanja Harry Pottera i obične varijante na poleđini. Naime na stražnjem dijelu mobitela nalazi se grb škole Hogwartsa kako biste dodatno zaštitili mobitel od oštećenja tu je i maskica koji se savršeno uklapa u cijeli dizajn. Kako izgleda unboxing i ovo posebno izdanje pogledajte u nastavku.

Više o temiIzvor: Journal.hr