Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija

Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija

Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija

Dogodilo se i to! Fantastična suradnja između svijeta čarolija i Redmi brenda koja je iznjedrila ekskluzivnu kolekciju pametnog mobitela, a koja će se svidjeti svim ljubiteljima Harryja Pottera – Redmi Note 12 Turbo Harry Potter izdanje.

Pametni mobitel koji će oduševiti sve ljubitelje magije svijeta

Riječ je o stiliziranoj kolekciji. Vjerujemo da je svaki obožavatelj Harryja Pottera u djetinjstvu sanjao da postane čarobnjak i očekivao pismo iz Hogwartsa. Ni mi nismo iznimka. Sada imate još jednu priliku da ostvarite na drugi način. Pametni telefon se nalazi u stiliziranoj kutiji koja podsjeća na knjigu koja u sebi čuva pismo iz Hogwartsa ja igru za karticu napravljenu u obliku znaka perona 9 i tri četvrtine! Tu je i jedinstveni korisnički priručnik dizajniran u obliku Marauder’s Mape u kojoj možete pronaći neke osnovne informacije o telefonu i Xiaomiovoj usluzi.

Stilizirana kolekcija

Kada izvadite mobitel primijetit ćete da je najveća razlika između izdanja Harry Pottera i obične varijante na poleđini. Naime na stražnjem dijelu mobitela nalazi se grb škole Hogwartsa kako biste dodatno zaštitili mobitel od oštećenja tu je i maskica koji se savršeno uklapa u cijeli dizajn. Kako izgleda unboxing i ovo posebno izdanje pogledajte u nastavku.

Više o temiIzvor: Journal.hr