Tudor nakon poraza: 'Suću sam rekao da je imao muda poništiti nam gol, ali ne i za crveni Lensu'

Važna se utakmica sinoć igrala na francuskom prvenstvu, Leće je svom terenu dočekao Marseille u borbi za drugo mjesto. Domaći su slavili rezultatom 2-1 i tako preskočili svoje jučerašnje suparnike, pogocima Izrežite avion ja Loisa je otvorila. Utješni gol za goste je zabio Dimitri Payetno njegov trener Igor Tudor nije bio previše zadovoljan takvim raspletom, a pogotovo suđenjem arbitra Klementa Nastavlja se.

Sporna je bila situacija iz osme minute, tada je Alexis Sánchez oduzeo loptu Kevine Njihov sin i potom zabio za početno vodstvo. Ipak, taj je zgoditak poništen, Turpin je procijenio da je Čileanac do posjeda došao nedozvoljenim startom na Lensovog braniča.

“Alexis mi je rekao da je gol bio regularan, pogledao sam snimku iz različitih kutova i ne vidim ništa sporno. U pauzi na poluvremenu rekao sam sucu da je imao muda poništiti nam gol, ali nije imao muda dati drugi žuti Obaviti Medini. Na jedan način je imao hrabrosti, na drugi nije”, rekao je vrlo nezadovoljan Tudor nakon utakmice.

4 – Marseille četiri utakmice protiv ostalih momčadi u prva tri u Ligue 1 ove sezone:

0-1 protiv Pariza (MD11)
0-1 u letu (MD12)
0-3 protiv Pariza (MD25)
1-2 v ljeta (MD34)

Treći? #RCLOM pic.twitter.com/q88KccHD94

— OptaJean (@OptaJean) 6. svibnja 2023

Marseille je ovime praktički ispao iz utrke za ligaški naslov, ako je u njoj uopće i bio. Preostaje mu samo ta borba s Lensom za titulu doprvaka, u posljednja četiri kola Tudorov sastav mora nadoknaditi dva boda zaostatka za svojim sinoćnjim suparnikom…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr