HNK Zadar dobio dvije ponude za preuzimanje. Jednu iz Australije, drugu iz Kanade

HNK Zadar na svojim je društvenim mrežama objavio kako postoji interes investitora za preuzimanje kluba. Konkretno, riječ je o ponudama investitora, zadarskih korijena, dodaje klub, iz Australije i Kanade. Klub je dodao kako je riječ o investitorima koji su i prije slanja ponude izrazili interes.

“Imamo na stolu ponude ozbiljnih investitora, pa jednom od njih već do lipnja želimo omogućiti ulazak u HNK Zadar. Objekti su ponude u financijskom i sportskom smislu kvalitetne i relevantne, što znači da predstavljaju iskorak u našem organizacijskom i nogometnom razvoju”, kaže predsjednica kluba. Iva Bokanović.

Odlične vijesti za ljubitelje nogometa u Zadru, Zadrani s australskom i kanadskom adresom žele investirati u HNK Zadar…

Objavio HNK Zadar naČetvrtak, 18. svibnja 2023

“U utorak imamo sastanak s gradskim čelnicima gdje ćemo odrediti daljnje korake. Sada je na potezu i Grad Zadar koji bi prije trebao obaviti posljednje razgovore sa zainteresiranim investitorima. Čekali smo jako dugo i naporno radili s ciljem da Zadar dobije kvalitetnog, odnosno najboljeg vlasnika”, dodaje.

Klub je dodao kako će konačnu odluku donijeti zajedno s Gradom. Zadar se trenutno nalazi na drugom mjestu Treće HNL Jug, četvrtom rangu ligaškog natjecanja u Hrvatskoj.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr