Za frizuru: Sam Allardyce našao je pet funti na travnjaku, ali je novčanicu prvo ponudio suću

O, kako li nam je samo Veliki Sam Allardyce nedostajao u Premier ligi. Otkako je preuzeo Leedsovu klupu, Allardyce je ispalio nekoliko sjajnih izjava, a dok još čeka prvu pobjedu na klupi, zabavlja sebe i javnost raznim spačkama.

Leeds tako danas gostuje u Londonu kod Zapadna Hama, a tijekom prvog poluvremena vjetar je rastužio nekoga na tribinama i razveselio baš Allardycea. Naime, doletjela je ispred iskusnog trenera novčanica od pet funti koju je čovjek od naroda s uličnim znanjem odmah ‘snimio’ i pokupio.

Odbjeglu novčanicu Big Sam prvo je vrlo pristojno ponudio četvrtom sucu Andrew Madeleya kad je ovaj još nadležnije odbio takav pokušaj mita i korupcije, Allardyce je spremio u svoj džep.

Sam Allardyce je upravo pronašao peticu na podu i pokušao platiti četvrtom sucu 🤣#WHULEE

pic.twitter.com/j1Q13qidnW

— Rei (@Reinaldodcg9) 21. svibnja 2023

Tko zna, možda mu i donese sreću. Kod nas bi se reklo da mu je to ‘za kavu’ ili ‘za frizuru’, a Sam se može barem nadati da će mu gesta prema četvrtom sucu ušparati barem koju minutu nadoknade, zlu ne bi trebalo.

A moglo bi se tražiti jer na poluvremenu West Ham i Leeds igraju 1-1 te taj bod ne bi bio dovoljan Leedsu za bijeg iz opasne zone…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr