Nikola Moro o budućnosti: 'Želim ostati u Bologni, ali ne znam što će se dogoditi'

Bivši Dinamov veznjak Nikola Moro završava svoju prvu sezonu u Bologni, gdje igra na posudbi iz Dinamo Moskve. Moro je iz Rusije u Italiju preselio prošla ljeta, a na kraju sezone mu ističe posudbu.

Ipak, kaže da postoji mogućnost ostanka u Serie A, ali da pregovori između dva kluba još traju.

“Bologna je savršena, život je prekrasan, kao i klima. Sretan sam ovdje, kada želim, mogu automobilom za četiri i pol sata otići kući u Hrvatsku”, izjavio je u intervju za Ostatak mopsa.

“Zadovoljan sam ovdje, ali ne znam što će se dogoditi u budućnosti. Bologna i Dinamo Moskva pregovaraju, moj agent radi na transferu. Dok se stvari ne riješe, ne želim o tome razmišljati. Želim izbjeći bilo kakve smetnje. Ostanak bi bio savršen za mene”, objasnio je.

Moro je za Bolognu odigrao 24 utakmice u Serie A i dvije u Coppa Italia. Konzistentnost mu je nagrađena kada je dobio pretpoziv za završnicu Lige nacije od izbornika Zlatka Dalića.

“Za nas je poseban osjećaj nositi reprezentativnu odjeću. Dobio sam pretpoziv, ali neće biti lako. Puno je vrhunskih igrača u hrvatskoj reprezentaciji. Želim igrati u Bologni i izboriti se za priliku”, zaključio je.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr