'Ajde ti kući: Brahim Díaz vraća se u Real nakon tri sezone i potpisuje ugovor do 2027.

Brahim Diaz u protekle se tri sezone toliko udomaćio u Milanu da su mnogi već i zaboravili da je još uvijek igrač Real Madrida koji je u Italiji na posudbi, a njegov matični klub još uvijek ima planove za njega.

Marokansko-španjolski nogometaš poprilično bi dobro došao kadru Carla Ancelottija koji traži mladost i nova rješenja, a Brahim se uklapa u tu viziju. Shodno tome, 23-godišnjak će od sljedeće sezone biti trajni dio Stvarno volim svlačionice, javili su danas iz Madrida na svojim službenim stranicama.

Njegova ceremonija predstavljanja u utorak obilježit će njegov povratak u Real i potpisivanje novog ugovora koji bi ga na Santiago Bernabéuu trebao zadržati do kraja lipnja 2027. godine.

Madriđani su, očito, procijenili kako se Díaz dovoljno kalio u Milanu; ondje je u tri godine osvojio prvenstvo i postao ključni igrač, a od Rossonera će se oprostiti nakon 124 utakmice, 18 golova i 15 asistencija u svim natjecanjima. Milan je za održavanje njegove posudbe svojedobno platio Blancosimu 20 milijuna eura, a sada će se morati posvetiti potrazi za nekim novim igračima.

Inače, Brahim je dosad skupio 21 nastup za Real uz dva pogotka i tri asistencije.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr