Dok Pampas čeka otvaranje i Slaven Belupo, Osijek se pohvalio prvim ocrtavanjem travnjaka

Dok je uglavnom svima glavna zabava nakon odrađenog ždrijeba nove sezone SuperSport HNL-a bio derbi Dinama ja Hajduka već u prvom kolu, u Osijeku su saznali kada će točno odigrati prvu službenu utakmicu na novom stadionu.

Opus Arenu, koju i dalje više-manje svi od milja zovu Pampas, otvorit će Slaven Belupo u prvom kolu, a taj bi se susret trebao odigrati 22. srpnja, a već 27. ili trećeg kolovoza Pampas će imati i europsku premijeru u drugom pretkolu Konferencijske lige.

U trećem HNL kolu na Opus Arenu stiže Hajduk, a 12. listopada hrvatska će reprezentacija krstiti novu lokaciju na kojoj će se igrati u svom stilu. Zatim stižu gosti Turskaa sve će postati službeno kada UEFA pregleda stadion.

Prvo ocrtavanje našeg novog travnjaka! 😍

Objavio NK Osijek naPonedjeljak, 12. lipnja 2023

Dok u Osijeku čekaju sve te važne datume, punom se parom spremaju za prvo kolo HNL-a koje slijedi već za 40 dana. Tako je na društvenim mrežama slavonskog kluba osvanula nova fotografija koja prikazuje unutrašnjost stadiona, ali i prve crte nogometnog terena na travnjaku.

Izgleda tako da se travnjak dobro primio pa je dobio i prvi kreč, a svakim danom novo zdanje izgleda sve spremnije za nogomet pa bi uskoro na terenu trebali osvanuti i okviri gola.

Tako će igranje na najmodernijem hrvatskom stadionu vrlo skoro postati realnost za Osijek koji je već utakmicu sa Slavenom najavio kao “prvu službenu utakmicu nogometaša Osijeka u novom domu Bijelo-plavih.”

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr