Nakon mandata u Slaven Belupu, Zoran Zekić je otišao u Partizane

Zoran Zekić odlazi u partizanski! Ne brinite, nije stigao rat na naše područje niti svi moramo u šume pred fašističkom prijetnjom, već je hrvatski trener sjeo na klub albanskog prvaka iz glavnog grada Tirane.

Zekić je napustio sezonu Slaven Belupo nakon razmimoilaženja u razmišljanjima i klupskoj strategiji, a nije dugo trebalo pronaći novi posao. Riječ je o klubu koji je ove sezone osvojio 17. naslov prvaka Albanije, prekinuvši post od tri sezone.

Vjerojatno se od Zeke očekuje ponavljanje domaćeg uspjeha, ali i dobra prezentacija u Europi, gdje će Partizani proći u prvom kolu Lige prvaka. Prošle sezone pali su na prvoj prepreci u Ligi konferencije protiv Tbilisi se srušioa najdalje su stigli 2017. kad su dogurali do play-offa kvalifikacije za Europsku ligu.

🤝 🤝 💙💐🐑🐓𝐀𝐑𝐄 🆕️ 𝐄𝐋𝐂𝐎𝐌𝐄 𝐙𝐎𝐑𝐀𝐍 𝐙𝐊𝐊𝐂𝐂𝐂 🇭 🇷 FK Partizani označili postignuti dogovor sa trenerom Zoranom Zekičem. 49…

Objavio FK Partizani Albanija naPonedjeljak, 12. lipnja 2023

Partizani su na svojim stranicama poručili kako aktualni prvak kreće u “ambiciozan i pobjednički projekt”, a Zekić je svojim dolaskom i predstavljanjem odmah poveo i pripremio se.

Partizani i Zekić tako čekaju 20. lipnja i ždrijeb prvog pretkola Lige prvaka, a onda 11. i 12. srpnja slijede i prve utakmice kvalifikacija za elitno europsko natjecanje.

Treće je to inozemno trenersko iskustvo za 49-godišnjeg bivšeg trenera Osijeka i Slavena nakon dva mandata u Šerif i jedne avanture u Diósgyőru.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr