Igor Štimac s Indijom je ostvario i četvrtu pobjedu u nizu. Minimalnim rezultatom pao je Vanuatu

Pripreme Igora Štimca i njegove Indije za SAFF prvenstvo Južne Azije u lipnju, a onda i Azijski kup u siječnju, idu jako dobro. Vezala je Indija četiri pobjede u nizu, a drugu lipanjsku upisala je protiv Vanuatu.

Ova otočna država iz Tihog oceana sudjeluje na pripremnom turniru gdje su i Libanon the Mongolija, a Indija je trenutno prva s maksimalnih šest bodova nakon slave nad Mongolijom i ovog današnjeg. Uvijek nezgodnim Vanuatancima danas je presudio Sunil Chhetri.

Libanon je danas igrao 0-0 s Mongolijom pa je drugi s četiri boda, a baš Libanonci i izabranici Željezni Igora odigrat će treću utakmicu nakon čega će prvoplasirani i drugoplasirani odigrati još i finale natjecanja zvanog Intercontinental Cup.

Štimac je sa svojim izabranicima u ožujku svladao Mianmar ja Kirgistan pa veže četiri slavlja, a već za devet dana kreće prvenstvo Južne Azije. Indija je domaćin tom turniru, a smještena je u skupinu A s Kuvajt, Pakistan ja Za instaliranje Nepala.

Sve je to samo priprema za kontinentalno prvenstvo koje će se u siječnju odigrati u Kataru, a Indijci tamo imaju nezgodnu skupinu s Australija, Sirija ja Uzbekistan.

Sve se zapravo podredilo tome i Štimac će pritiskom napraviti rezultat nakon što mu je omogućeno da odradi dobre pripreme domaćinstvom dva turnira na kojima je momčad testirala svoje snage, a mi smo prateći rezultate našeg Igora naučili malo geografije…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr