Nadate se ulaznicama za finale? Prednost zasad imaju oni koji su se prijavili u travnju

Hrvatska se sinoć plasirala u finale UEFA-ine Lige nacije svladavši Nizozemska u Rotterdamu nakon 120 minuta borbe rezultatom 4-2, a tome je na licu mjesta svjedočila sva sila navijača Vatrenih. Prema neslužbenim informacijama, na De Kuipu je bilo 17.000 ljubitelja hrvatske reprezentacije, a sasvim je izgledno kako će finalna utakmica, koja je u rasporedu u nedjelju u 20:45, probuditi još veći interes.

Hrvatska će igrati protiv boljeg iz ogleda Španjolske ja Italije koji će se odigrati večeras, glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak podijelio je informacije o dostupnosti ulaznica prije današnjeg konferencije za medije izbornika Zlatka Dalića.

Prema sada poznatim informacijama, ulaznice će biti dostupne onima koji su se za njih prijavili još u travnju. Oni su sada dobili potvrdu da te ulaznice mogu i kupiti, a druge još nisu na raspolaganju. Naravno, to ne znači da će tako ostati do kraja; ukoliko UEFA obavijesti Savez da postoji dodatni kontingent ulaznica, to će se priopćiti javnosti.

Dakle, preostaje vidjeti tko će biti hrvatski suparnik u finalu i kakav će biti interes Talijana ili Španjolaca. UEFA bi vjerojatno trebala pustiti ulaznice u prodaju večeras ili sutra do podneva.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr