Dobro došao u Matrix: Hajduk nastavlja s pojačanjima, predstavljen je Vadis Odjidja-Ofoe

Je li ovo san ili java, pitat će se navijači Hajduka koji je nakon tjedna suše i vape za pojačanjima u samo dva dana dobio tri nova igrača. Drugo današnje pojačanje koje je službeno predstavljeno Idite u Odjidja-Ofoe.

Hajduk je nastavio seriju šaljivih videa kojima predstavlja pojačanje, a Odjidja-Ofoe odigrao je svoju ulogu Nea u Matrica. Naravno, Belgijac je uzeo obje pilule te je crveno-plavom bojom ostao u Dalmaciji gdje će mu, kako se navodi u videu, objasniti što je ljubav prema Hajduku.

34-godišnjak pokriva središnju poziciju u veznom redu, a skupio je i tri nastupa za Belgiju. U karijeri je igrao za mlađe uzraste Genta ja Anderlechtaa 2008. potpisao je za HSV. Ipak, najveći je trag ostavio u Club Bruggeu gdje je igrao od 2009. do 2015. godine i za belgijskog je velikana upisao 231 nastup uz 26 golova i 28 asistencija.

Naravno, iz Bruggea i Belgije poveznicu vuče s Ivanom Lekom koji je tamo i igrao do 2009. pa kasnije vodio Brugge dok je ovaj bio u inozemstvu, a nogometni put kasnije ga je vodio iu Premier ligi gdje je igrao za Norwich pa u legija iz Varšave te Olympiakosau Belgiju se vratio 2018. u svoj gospodin u kojem je igrao do danas i za koji je upisao 204 nastupa.

Ukupno u karijeri, što u redovnoj sezoni, što u doigravanjima za prvaka i Europu, ima preko 300 nastupa u belgijskoj Jupiler ligi pa u Hajduku donosi iznimno iskustvo.

Na Poljud je stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora i odmah bi trebao skočiti u srce veznog reda gdje je splitska momčad vapila za pravom ‘šesticom’…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr