Emily Ratajkowski malo toga ostavlja mašti: Svima u kuhinji otkrila je svoje bujno tijelo

Slika

Fotografija: Instagram

Seksi manekenku povezuju is Tomom Bradyjem te da joj nije mogao odoljeti na partyju

Play logoIgraj ponudu

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski (32) ne ustručava se hodati u javnosti bez donjeg rublja, po čemu je i postala poznata.

Svojim prozirnim odjevnim kombinacijama voli pokazivati ​​svoju figuru, a često i objavljuje zavodljive fotografije na društvenim mrežama.

Bez grudnjaka na proslavi

Emily je oduševila svoje pratitelje fotografijama na kojima se vidi kako nosi prozirnu bijelu haljinu koja je isticala njezine obline.

Haljina s volanima je imala veliki izrez u predjelu grudi i bila je potpuno prozirna. Na fotografiji se vide njezine bujne grudi. Kosa joj je bila raspuštena i raščupana. Na drugoj fotografiji zauzela je pozu uz zid pećnice, podigla je jednu nogu i položila ruku na bok.

rezervni svjetlucavi

rezervni svjetlucavi

Uz fotografiju je napisao: “Ponekad jednostavno moraš obući haljinu i biti ta djevojka.

Ispod haljine su se nadzirale i bijele tange. U videu se vidi kako prolazi pokraj nekoliko drugih partijanera, ignorira ih i maše stražnjicom. Zatim se poigravala kosom i smješkala se.

rezervni svjetlucavi

rezervni svjetlucavi

Emily i Tom Brady

Na zabavi je bilo mnogo slavnih osoba, uključujući umirovljenu NFL zvijezdu uzeti bradyja. Daily Mail navodi da su Tom i Emily izgledali posebno prisno tijekom zabave.

“Nisu išli zajedno, ali ako je itko bio intiman na zabavi, to su bili oni”, rekao je izvor za Daily Mail. U posljednjih godinu dana Emily su povezivali s Oraziom Rispom, Harryjemom Stylesom, Ericom Andreom, Peteom Davidsonom i Jackom Greerom, piše The Sun.

rezervni svjetlucavi

rezervni svjetlucavi

POGLEDAJTE VIDEO: Postaje li Hrvatska Amerika

Play logoIgraj ponudu

Play logoIgraj ponudu

Prime net.hr newsletter

Vijesti izravno u vaš inbox.

Ne propusti ništa, nikad.

Više o temi