Znamo da vjerojatno gledate Superkup, ali Inter Miami upravo je predstavio Messija

To da je Inter Miami doveo Lionel Messi poznato nam je već dugo vremena, a znali smo i da ovih dana možemo očekivati ​​njegovo predstavljanje s obzirom na sve videe koji su izašli, a tiču ​​se njegove kupovine špeceraja dok ga nitko u SAD-u ne prepoznaje.

I dok Messi vjerojatno uživa u tome što može hodati gradom kao normalan čovjek, njegova nova momčad odlučila ga je predstaviti svojim društvenim mrežama. Tako je na Twitteru spomenute MLS ekipe osvanuo video u kojem slavni Argentinac prvi put navlači ružičastu haljinu, a njegov transfer u Sjedinjenim Državama sada je i službeno kompletiran.

“Čuo sam da su morali prodavati igrače ili im snižavati plaće. Nisam želio prolaziti kroz to, niti imati kakve veze s takvim postupcima. Odlučio sam da idem u Miami. Još nisam 100 posto završio taj posao, nedostaju još samo neke formalnosti, ali smo odlučili krenuti tim putem. Ionako sam želio napustiti Europu, maknuti se iz fokusa i više se baviti svojom obitelji”, izjavio je Messi prije više od mjesec dana i tako potvrdio svoj transfer u Inter.

Da dečki📍 pic.twitter.com/8E3f9hb9VU

— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) 15. srpnja 2023

Messi je u Miamiju potpisao ugovor do 2025. godine uz opciju na još jednu sezonu, a trebao bi zarađivati ​​i do 60 milijuna dolara godišnje. Službeno predstavljanje za javnost zakazano je za sutra, a spominjalo se da će Argentinac debitirati za momčad 21. srpnja u natjecanju zvanom Leagues Cup koji okuplja MLS ekipe i one iz meksičkog prvenstva.

Inače, Miamiju u MLS-u ove sezone ide užasno; nisu pobijedili od sredine svibnja i drže baklju na svojoj konferenciji, što znači da će Messi imati puno posla. Uostalom, kao da ga nije briga…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr