Uno di noi: Bad Blue Boysi odali su počast glasovitom Dinamovu treneru Josipu Kužeu

U trenucima pisanja ove vijesti, Dinamo ja Hajduk odigrali su prvo poluvrijeme Hrvatskog nogometnog superkupa čime su obilježili otvaranje nove sezone u Hrvatskoj. Na terenu smo vidjeli par uzbuđenja, ali zapravo smo gledali poluvrijeme koje je bilo očekivano tvrdo i nedovoljno izbrušeno, kao što se priliči nekom susretu sa samog početka nove kampanje.

Najljepše što su gledatelji mogli vidjeti u tom razdoblju zapravo je došlo s maksimirskog sjevera. Domaća navijačka skupina Bad Blue Boys odlučila je posvetiti početnu koreografiju Josipu Kužeulegendarnom Dinamovu treneru čija je 10. godišnjica smrti obilježena prije otprilike mjesec dana.

Jedan od nas — jedan od nas — napisao je ispod transparenta koji su razvili najveći navijači Dinama. Uistinu, Kuže je bio simbol onakvog Dinama kakvim ga mnogi navijači zamišljaju i kakvog željeza, a koji je desetljećima bivao zatomljen zahvaljujući raznim velikim gazdama.

Možda se, osim odavanja počasti glasovitom strategu, BBB-ovci nadaju kako će se taj Dinamo sljedećih godina nekako i pojaviti.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr