Jakirović: 'Možda ostanemo bez dva, tri najbolja igrača. Samo tako možemo biti samoodrživi'

Iza Sergeja Jakirovića druge su pripreme s momčadi NK Rijeke. Klub je kao prvi trener preuzeo 30. studenog prošle godine i do kraja sezone iz donjeg dijela gurnuo u sam vrh tablice.

Međutim, nakon osvojenog četvrtog mjesta u HNL-u, Jakirović je svjestan da u novoj sezoni neće imati lagan posao, pogotovo zbog činjenice da se još uvijek ne zna s kojim se igračima može računati.

“Kao prvo, popunili smo kadar i nadogradili osovinu stvorenu u drugom dijelu prošle sezone. Kao drugo, kad sam dolazio, znao sam da je sudbina svakog HNL-trenera u svakom prijelaznom roku ista: mogućnost da ostane bez jednog, dva ili tri najbolja igrača jer to je jedini način da klubovi budu samoodrživi”, kazao je.

“Kao treće, dobri smo! Na pripremama smo napravili sve što smo htjeli, nije bilo ozljeda, gotovo su sva pojačanja došla u prvih 10 dana priprema i Rijeka je spremna za sezonu”, dodao je Jakirović.

“Istina, možda odu Veldin Hodža, Matija Friga, Nediljko Labrović ili Lindon Selahi. U planu su strani, bogati klubovi koji na stol stavljaju ozbiljne i manje ponude, ai predsjednik Damir Mišković i njegovi suradnici pregovaraju i imaju zadnju riječ. Kada? To nitko živ ne može znati,” zaključio je trener Rijeke.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr