I u rukometu se obavljaju važni poslovi. Evo, Slavko Goluža vodit će Zagreb i iduće sezone

Sportske rubrike ovih oskudnih dana često pune isključivo vijesti o transferima i produžecima ugovora na nogometnom tržištu. Međutim, slične se stvari događaju iu drugim sportovima; primjerice u rukometu.

PPD Zagreb tako je danas objavio da će Slavko Golužaiskusni bivši hrvatski izbornik koji je prošlu sezonu proveo kao trener tog kluba, ondje će ostati u sljedećoj kampanji.

Goluža je potpisao na još godinu dana; u domaćim će natjecanjima opet voditi bitku na dva fronta, a ponovno ga čeka i avantura u EHF-ovoj Ligi prvaka.

“Sretan sam da smo postigli dogovor na veliko zadovoljstvo i da ću imati priliku i dalje voditi ovu sjajnu ekipu”, istaknuo je za službene klupske stranice. “Ovog ljeta stiže nam pet novih igrača koje će trebati uklopiti u postojeći sastav momčadi i tako napraviti jednu nadogradnju u odnosu na prošlu sezonu. Trebamo vidjeti i kakvo je stanje s Claricom, Srnom ja Sirotićem uoči početka priprema, ali vjerujem i nadam se da će svi biti zdravi za početak nove sezone. Otišlo je šest, sedam igrača, došli su ovi novi i sigurno je da će biti i nekih preinaka u formaciji prvenstveno obrambenog segmenta igre, ali o tome više u dogledno vrijeme. Što se tiče očekivanja od sezone, ona su dobro poznata. Dva domaća trofeja i što bolji plasman u Ligi europskih prvaka. Skupina je teška, ali mi ćemo svoju šansu za prikupljanje bodova tražiti u svakoj utakmici, neovisno o tome stoji li na drugoj strani THW Kiel ili PSG. Hvala upravi kluba na ukazanom povjerenju. Veselim se novim izazovima i jedva čekam da sljedećeg ponedjeljka krenemo s radom.”

Zagreb je, pritom, priopćio i da će Goluži desna ruka u sljedećoj sezoni biti Andrija Nikolić koji je tu ulogu obnašao bezbroj puta, a posljednje četiri godine vodio je samostalno Goricu.

Podsjećamo, Zagrepaši će u Ligi prvaka biti u skupini s Kielce, PSG-oko, Kielom, Aalborg, Odaberite Szeged, eurofarm ja Colstadom.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr